Min blivande man.

, Kl. 16:02 |
Kollade filmen lol och blev otroligt kär i Douglas Booth <3
 


280712.

, Kl. 15:58 |
hej alla sköna bönor i världen!
Jag sitter i Gällivare och kollar OS och är med min familj, hoppas det kommer gå bra för Sverige! Tänkte bara droppa in här och säga lite vad jag gör. Ni får ha det bra alla!


I dag är det den 24 juli.

, Kl. 13:48 |
ifall ni har missat det. Sitter just nu med mamma och fixar hotell till våren stockholms resa, vi ska vara där i 5 dagar, Vi åker den 8 augusti, kommer bli super mycket shopping och massa annat :) Vi var förra året också vid den tiden men då var vi bara över helgen så nu kommer vi hinna göra mycke mer! Idag vakna jag hyffsat tidigt så kollade buss och sen drog jag in till stan och tränade lite, väldigt skönt faktiskt när det inte är så mycket folk. Resten av dagen kommer bli lugnt, imorgon ska jag fara och klippa mig, ska visa före och efter bild.
 
 


fredagkväll.

, Kl. 23:10 |
Tar min fredag i bilder.
 
jag och Nora 
 
Emma x2 
 

Fina julia 
 
  
 


one tree hill.

, Kl. 17:21 |
Sitter och väntar på att oth ska börja, så tänkte att jag kan ju skriva en rad eller två. Idag har det varit en lugnt dag, chillat med syster och bara hängt. Nu är det sista veckan jag jobbar sen är det sommarlov igen! längtar så otroligt mycket. Nä nu börjar oth vi hörs guys!
 
 


renovering.

, Kl. 19:44 |
nu har min blogg jätte fin och söt exakt som mig, haha :D. Nu har jag bara 8 dagar kvar på min arbetstid och det känns uber bra, när jag sluar jobba nästa fredag kanske jag och min kära nora ska fara på trästocksfestivalen, hoppas det blir som vi har planerat, vi vill kolla maskinen, syster sol, lilla sällskapet, trainspotters och massa mer! Det hade varit så grymt att fara! Just nu ligger jag i soffan och bara degar och kollar tv, har blivit typ standard varje dag sen jag börja jobba, haha vet att jag kanske gnäller lite för mycket men för min är det här arbetet så tråkigt och så har jag typ pollen så det kliar i ögnen och näsan hela tiden så det blir inte bättre..
 
 


För det är du.

, Kl. 19:30 |
Det är en ovanlig lördag, jag ska vara hemma hela kvällen och se film med mamma och mysa på. Faktiskt lite skönt med tanke på att jag har inte gjort det på flera månader. Sitter och försöker lära mig photoshop, det går framåt faktiskt! Vi drog på donken och käka middag idag och hyrde film och köpte lite godis på hemmakväll. Så imorgon blir det gymmet, mitt gymkort tar snart slut på inpuls och då ska jag byta till helex, då har jag lovat mig själv att jag ska bli seriös med min träning , nu har är den lite slapp, tränar bara dådå men när jag har bytt ska det bli en regelbunden träning! Ha en bra lördag alla!