Glasögonorm.

, Kl. 18:24 |
hejsan! tänkte visa mina nya glasögon, som jag har fotat med mitt nya stativ. Har inget att säga för tillfället. 
 


Superchick.

, Kl. 18:32 |
Har inte varit så bra på att uppdatera den senaste tiden men det är bara för att skolan har tagit upp all min tid, jag har bara tränat, varit i skolan och gjort läxor. Men lite har hänt iaf, har beställt ett kamera stativ och en lite självutlösare knapp, så jag kan fota mig själv lättare lol. och sen ett datorfodral, skulle först sy en men nu har det tagit ett år ungefär och jag har inte ens orkat kolla på tyger så jag sket i det och köpte mig ett ist. Sen har jag shoppat lite också på Gina Tricot och hittat en ny vinterjacka som jag hoppas finns i butik här i luleå för jag orkar inte beställa för jag vill ha den innan jag åker upp till Gällvare om två veckor! Sen kan jag ju också säga att jag har fått tillbaka min träningslust och snart ska syster börja träna på inpuls igen och då blir det hårdträning! Jag lovar att blogga super bra när jag får sakerna till kameran och då blir det outfits bilder och massa mer! :D
 


EMA 2012.

, Kl. 21:15 |
Sitter i sängen och kollar EMA live från Frankfurt, det borde ni också göra! haha aa det här var det ända jag tänkte skriva. 
 


skolverket.

, Kl. 13:44 |

Hej, tänkte klaga lite nu. Vi hade juridikprov i veckan och idag fick vi tillbaka det, jag när jag kollade igenom och såg resultatet så hade jag svarat rätt på alla frågor förutom en på E nivån. Men tänkte att jag borde i alla fall få ett C eller B, (E är som G, C är ett VG och A är som ett MVG) så gick jag sen och pratade med läraren och han skulle berätta vad mitt slutbetyd var på detta prov. Så säger han att jag får ett jäkla sketet E. Jag frågar då själklart hur i hela friden jag bara får ett E! Då säger han att det är för att du missade på en E fråga och att skolverket har bestämt att det är så att om man inte klarar alla E frågor så kan man inte få bättre än E... 

Det själva verket varför dom bytte betyg system är för att det skulle vara lättare att få bättre och högre betyg med det nya, men inte fan får man det. När jag gick på högstadiet och missade en G fråga men hade rätt på resten av alla så fick jag ändå VG/MVG. Så man kan ju undra vilket betgsystem som fungerar bäst?! 

Tycker att skolverket ska tänka efter hur det är betygsystemet egentligen fungerar och om det är ens bra. 

 

 Obama.

, Kl. 18:54 |
hej, sitter och gör lite läxor, ska prata lite om Obama och om att han blev usa's president igen. I morgon är det redan torsdag, juste kan ju bara säga att jag fick ett c på ekonomiprovet hade förväntat mig ett e :). Nu måste jag fortsätta med läxorna, hejdå! :)
 
Fina president familjen! 
 
 


5 november.

, Kl. 19:18 |
Idag var första dagen på skolan efter lovet, det var tungt och jobbigt. På ekonomin kom en företagare och pratade om företagen han startade med tre andra, rätt så intressant. Efter jag kom hem tog jag en tupplur istället för att plugga vilket betyder att jag måste göra det nu. Nu helt mitt i allt upptänktejag att mitt 'y' på tagenbordet är jätte seg, undra varför? använder ju knappt den. Nä, nu ska jag dyka ner i juridik och samhälls böckerna. Vi hörs mina damer och herrar! 
 
 


röda och vita.

, Kl. 19:02 |
Som rubriken lyder fick jag ett par röda och vita, kommer bli skit snyggt till våren och sommaren! 
 


united states.

, Kl. 18:59 |
Hej! idag fick jag mina efterlängtade skor från USA, har väntat så himla länge men idag fick jag dom äntligen! Tack bästa mamma säger jag bara! 
Fick till och med orginal påsen.
 


blogloving.

, Kl. 22:02 |
Följ min blogg med Bloglovin


nytt.

, Kl. 21:55 |
Nu lämnar jag min gamla blogg och startar en ny, har dock lagt in alla inlägg från juli tror jag det var, så den är lite som min gamla. Ska fixa designen nån dag så nu får den se ut så där tills vidare! 
 
Peace ! 
 


snabbis.

, Kl. 18:29 |
Tnkte skirva lite snabbt innan Emma kommer, vi ska fixa oss lite och sen ska vi dra ut och hitta på nånting! vet inte vad med det blir säkert bra, med tanke att vi är två Emmor :P Sen Josefin for hem i måndags har jag inte gjort nånting, bara legat i soffan, har dock tränat och sen gått några kilometer med pepsi så lite duktig har jag ju iaf varit :) 
 
Smile as often as you can!