Sista sommardagarna.

, Kl. 15:02 |
Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och vinterkläderna åker på igen, kommer sakna att ha shorts, baggy tröjor och bara njuta i solen. 
 
 


Malta

, Kl. 21:43 |
Nu är jag hemma igen efter två veckor i underbara Malta. Det var faktiskt, 30+ i solen varje dag och klarblå himmel.
Suttit och plågat mig själv med att kolla igenom bilderna från kameran, vilket har gett mig ett gott skratt för mamma har varit chef över kameran och herregud vissa bilder var så dåliga. Men det gör inget för vi kommer kunna ta nya, hoppas snart.
 
 
 
 
 


Blue Lagoon, Comino

, Kl. 17:20 |
Badat med fiskar, snorklat, promenerat, solat, njutit, och massor mer har vi hunnit göra på 4 dagar och vi har 9 dagar kvar, så vi kommer nog hinna göra mycket mer! 
 
 
 


On my way sister!

, Kl. 17:33 |
Har lyckorys i kroppen och vill bara spola fram tiden till 9.50 imorgon!! Längtar tills jag stiger ut ur flygplanet i Malta och får den där varma känslan som alltid finns när åker utomlands. Ååh tänk att jag ska få träffa Sandra och Petter och samtidigt vara i ett varmt land i två veckor! 
 
 hehe bjuder på en dålig cambild. 
 


Födelsedag.

, Kl. 12:56 |
Mamma fyllde år den 24 juni så jag bakade henne en tårta med maräng, vilket blev en hitt! Och så drack jag kaffe ur min fina mumin mugg som jag fick från Josefin! 
 
 
 
 
 


Pancakes.

, Kl. 00:35 |
Detta inlägg har varit rätt så eftertraktat från många och äntligen har jag tagit mig i kragen och gör det.
 
Har bjudit några på amerikanska pancakes och reaktionerna har varit bäst och velat ha recept så tänkte att jag skriver det nu en gång för alla, fast kan inte lova att dom kommer smaka lika gott som när jag gör dom, haha. 
 
För ungefär 10-12 stycken behövs: 
2 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 msk socker
2 ½ dl mjölk
2 msk smält smör
1 ägg
 
Blanda ihop alla torra ingredienser, sedan vispa i ägget, mjölken och det smälta smöret. Stek pannkakorna i lite smör. När du ser bublor på översidan på pannkakan ska du vända på den och så gör du på alla tills smeten är slut. Sen är det bara att toppa med var ni känner för, färska frukter är godast enligt mig! 
Super enkelt recept!
 
 
Buon appetito!
 
 
 
 
 


Hello again.

, Kl. 00:03 |
Det var ett tag sen jag titta in här men har inte haft tid och ingen insperation, hoppas den kommer en fin dag. Har nu jobbat klart för sommaren och om 4 dagar åker jag till Malta och ska njuta i 2 veckor. Kommer kanske skriva några inlägg när jag är där, men bara kanske ;). Ja, vad har hänt sen sist? Fått sommalov, hängt med grymma personer, har fått fjärliar i magen och shoppat i massor. Lite snabb resumé på mina tre första sommarlovs veckor. 
 
I förrgår kom Simon hem från Thailand och med sig hem hade han ett par Jeffrey Campbell till mig, han är alldeles för go och kan inte mer än älska han! 
 
Dessa kommer pryda mina fötter så ofta som vädret tillåter.