Häng i skidbacken.

, Kl. 18:41 |
Igår åkte vi till Storklinten och åkte slalom hela dagen lång, Emma min andra halva följde också med. Det var kanon bra väder och jag premiär testade mina nya twintips och pjäxor, dom var riktigt bra helt klart mina bästa skidor jag har haft! Efter många timmar i backen, följde jag med till Emmas mormor och morfars stuga och åt påskmiddag, vilket var hur mysigt som helst! På kvällen var jag helt slut och låg och sov i Emmas säng i nån timme och pratade också lite grann, kring tolv promanerade jag hem i mina Dr.martens vilket jag ågrar lite nu i efterhand, jag ramla och slog min handled och har nu ont igen, hoppas inte det märks när jag ska träna. Den hade äntligen blivit bra igen efter jag ramla sist.. 
 
Dom vit är mina nya fina skidor! 
 
 


En dag i solen.

, Kl. 18:51 |
Som rubriken lyder så har jag spenderat hela dagen ute i solen, kört lite bil och ätit i mängder. Den 30 mars fyller min underbara mormor år men eftersom vi har lite slalomplaner och syster jobbar så åkte vi idag och firade henne, vilket betyder tårta och mänger med mat. Men som tur så har gymmet öppet till 23 ikväll så Emmsen och jag har tänk ta ett träningspass på en fredagskväll, men det är lov så vi har ju fredag hela veckan ;) Klantig som jag är glömde jag att ladda kameran så det blev inga bilder idag.. Men ni kan nog förstå själv hur underbart det var att sitta ute i dagens väder och sola lite! :D


svart, svart och återigen svart.

, Kl. 16:07 |
Jag har varit lite slösaktig den senaste tiden när det gäller kläder, men tycker jag att jag förkänar lite nytt i garderoben.  Idag bar jag en halv ny topp med svarta dr.denim och lite smycken, och jag kände mig så snygg. Om det är ok att säga det! 
 


Är det här vi skriver känslor?

, Kl. 17:15 |
Vissa stunder i sitt liv mår man som en kung, och en sån stund har jag just nu. Jag känner mig glad, trots att allt inte känns så lätt! Och jag älskar att gå runt med ett leende på läpparna, man smittar av sig på andra människor som kanske känner sig lite sur eller ledsen. So remember to smile!!
 


Innan snön kom.

, Kl. 21:59 |
Jag fick lite bilder från en höstkväll förra året som jag tänkte visa! Det är från halloween och en middagskväll.
Det kändes som att bilderna var tagna igår, och inte ett halvår tillbaks.