Ledig.

, Kl. 20:19 |
Idag var jag ledig, så tog med mig Pepsi ut till parken och solade nån timme. Kring 4 tiden for jag till stan och letade jeansshorts, hittade ett par som jag ska åka och prova i helgen! Vill ha massor med nya sommarkläder men pengarna räcker inte till riktigt.. Nu sitter jag ute på balkonen med mamma och myser, älskar sommarkvällar! 
 


Sommar hela dagen lång.

, Kl. 22:01 |
Det har varit super underbart väder riktigt länge nu och det är helt fantastikt. Och ingen mer skola har jag, eller jo liten stund på måndag och sen avslutning på onsdag. Det bästa av allt är att jag är klar med första matte kursen så nu har jag bara två kvar! Ikväll var det 28+ så jag tog med mig Pepsi ut på en promenad och han badade lite grann och jag svettades, så härligt. 
 


Han har gjort det igen!

, Kl. 21:38 |
Oskar Linnros är ett musikalt geni och helt underbar! Nu har han släppt ett nytt album Klappar och Slag, Det finns bara ett ord att förklara skivan och det är perfektion
Klicka här för att lyssna.
 
 
 


fika.

, Kl. 19:09 |
När det är kalas så är det en självklarhet att det finns fika! Och eftersom jag är så bra på att komma ihåg att fota så glömde jag att fota allt men kom iallafall ihåg att fota tårtan. Som var helt unerbart god! 
 


17 år.

, Kl. 20:06 |
Idag är det min tur att fylla år och det känns förjäkla bra! 
 
 


np och better bodies

, Kl. 14:12 |
Idag har jag gjort matte np i tre timmar och sen gick jag och prova ett par tränings byxor som jag hoppas jag får på fredag, för då är det min sjuttonde födelsedag! Sen är det bara ett år kvar tills jag också blir arton. Nu är det bara tre dagar kvar på denna jobbiga vecka sen är det två lugna veckor och sen är dagen som alla skolelever har längtat till. Känns ruggit bra, fick dessutom jobb direkt efter skolan och efter dom tre veckorna åker jag till Syster i Malta och lever livet där i 2 veckor! 
 
Sliten Emma efter många timmar med matte.. 


Sommaren kom tillslut.

, Kl. 15:47 |
Igår kom sommaren till Luleå och jag var i princip ledig hela dagen. En lektion på morgonen och sen 9.30 tog jag helg, innan jag åkte hem gick jag förbi gymmet och körde ett rygg pass, sen hem och åt lunch och solade lite grann. När Emma slutade åkte vi till henne och jobbade på brännan och jag kan säga att vi båda blev en aning rödare och brunare, men inte klagar jag. Sen vid 5 tiden kom mamma och hämta mig och jag åkte hem och tog en svalkande dusch. Kvällen bjöd på mys i Norra hamn och en promenad till kvantum. Tycker hela dagen var underbar, hoppas hela sommaren blir som denna dag! Solhäng och bästis prat.

, Kl. 19:35 |
Idag slutade vi tidigt och det var sol ute, så Emmis och jag tog tillfället i akt och gick och köpte varsin islatte och satte oss på KH-trappan och pratade och solade lite grann. 
 
Ångrade mig att jag inte tog ballerina men fick använda dom på promenader med Pepsi. 
 
 


helgen som varit.

, Kl. 19:22 |
Består av häng med bästa Josefin och Sally, vi har shoppat, gått på promenad och bara myst. Älskar när vi tar våra helger då och då. Önskaa det var oftare men vi gör det så ofta som vi kan! 
 


Springtur.

, Kl. 21:37 |

Vaknade hyfsat tidigt, tog en liten snabb frukost och sen knöt jag på mig springskorna och tog med mig Pepsi på en springtur. Det vart en kort runda men det var lika skönt ändå, förstår inte hur jag har gått från att absolut hata att springa till att längta tills nästa gång! Efter en dusch ställde jag mig vid spisen och gjorde amerikanska plättar och varma äpplen med kanel, vilket är det bästa som finns som jag kan laga! :) Imorgon kommer världens bästa tjej hit till Luleå, vi kommer spendera ungefär 72 timmar med varandra och det kommer bli awesome!Nike.

, Kl. 19:13 |
I veckan kom äntligen mina nike free 3.0, har väntat ett bra tag nu och nu är dom på mina fötter. Dom är helt underbara, lätta och mjuka. Det är inga bra springskor men eftersom jag gymmar kommer dom vara med mig där.
 


Oskar Linnros

, Kl. 22:32 |
Han är min absolut favorit av våra svenska artister !