Sushi.

, Kl. 23:09 |
Tränat, ätit sushi och varit med Simon. En kort och bra sammanfattning på helgen. 
 


Malta del V.

, Kl. 14:25 |
 
Hela veckan var helt underbar! Vi var ut några kvällar och drack goda drinkar, åt Sandra & Petters goda mat, låt på terassen så mycket som möjligt, shoppade och bara njöt av lovet. Så bättre kunde det inte ha blivigt, eller jo lite mer värme och sol men annars var allt perfekt. 


Malta del IV.

, Kl. 14:20 |
 
Förutom att sola när vädret tillät och shoppa så var vi på promenad, vi gick till Pembroke där det var öppna ytor och väldigt fint. Såg lite vattendjur och bara gick runt. Skönt väder var det också. En dag när vi var påväg dit så börja det åska och regna, har aldrig varit med om att det åskar just ovanför sitt huvud när man är ute så det var ganska häftigt. 


Malta del III.

, Kl. 14:05 |
 
Lite egotime här, men gillade bilden så mycket. Bästa Emma var fotografen och Malta står för den vackra bakgrunden. 
 


Malta del II.

, Kl. 13:56 |
 
Det var molnigt större delen av veckan så medan Sandra och Petter jobbade så gick vi ut och gick med Pepsi kring havet och tog såklart hoppbilder. Det kändes lite som att vi bodde där när vi var ute med pepsi och jag kände igen mig när vi gick runt.


Malta del I.

, Kl. 13:47 |
 
 
Del 1 på Emma och min resa till Malta.
Vi åkte redan på lördagen till Stockholm där vi bodde på ett litet hotell under natten och fick oss några timmar sömn, men väckar klockan ringde klockan 4 på morgonen, så trötta och slitna begav vi oss till terminal 5 där vi shoppade på VS och åt frukost på Starbucks innan planet skulle äntligen ta oss till Malta.