Fredag. Skööönt!

, Kl. 11:30 |
Det är det ända jag behöver skriva!


Skolan!

, Kl. 11:44 |
Sitter på skolan och har lunch. Idag hade vi redovisning, det gick rätt så bra för mig och väldigt bra i hela gruppen! Slutar snart, tror det bara är två lektioner kvar dock är ju varje lektion mer än en timme lång. Jaja men vi hörs heyy :)


läser detta

, Kl. 18:37 |
Det är ganska sjukt att inte veta vem som läser det jag skriver, det ända jag vet är hur många som klickar in här per dag. Det kan vara därför jag aldrig skriver nånting personligt och är rätt så ytlig. Därför är nog den hr bloggen väldigt tråkig och enformig men eftersom bloggen inte är privat och vem som helst kan läsa den, kan det vara nån som jag inte vill ska veta saker om mig. Om jag visste att det bara var främlingar som läser så hade jag kunnat öppna mig hur lätt som helst. Vet inte varför det är såJag blir ju självklart jätte glad när jag ser att det är så många som läser mig blogg, och statestiken höjdes på engång jag började blogga för nån vecka sen, det trodde jag aldrig! Ni får dessutom kommentera, blir bara glad att se att nån lägger ner tid! 
 

 


lördag.

, Kl. 17:48 |
hejsan! idag är det lördag ifall ni har missat det :) var på nya H&M på storheden idag och köpte mig en ny sjal, i leopard mönster. Riktigt snygg tycker jag, nu kollar jag hockey och kollar på dr. martens skor, vill ha ett par till vintern :) men eftersom dom kostar kring 1400 så vill jag ju köpa dom för en hunka billigare om det går. ska kolla vidare på hockeyn och på skor! heiidoo :)

min nya sjal 


sjuk..

, Kl. 12:51 |
har just kommit hem från skolan för att jag har blivit ännu sämre.. har varit sjuk nu i två veckor och det går aldrig bort.. nu ska jag ligga i soffan och dricka min chailatte och tycka synd om mig själv.. hejdåå :)


Instagram!

, Kl. 18:09 |
Äntligen finns det en bra funktion så man kan ladda upp instagram bilder enkelt på bloggen. super glad! så nu efter varje intagram bild kommer den komma upp här :) ni kan också följa mig på insta heter: emmalundmark :) 
I förrgår bakade vi vaniljbullar! mums! 
 
 
 


School.

, Kl. 10:09 |
Hej sitter nu och har samhälls.. Jätte tråkigt men har snart lunch och sen italienska, slutar typ 2, hyffsat bra dag ändå. Fick stressa jätte mycket till bussen imorse och glömde typ allt hemma.. Nåja nu ska jag fortsätta lyssna på Peter. Tänkte bara mobilblogga :) ni får se söt Romeo som jag var och myste med i söndags när jag var hos mormor & morfar :)
 
 


everything happens for a reason.

, Kl. 21:43 |
Skolan tar upp all tid i mitt liv men så det kommer vara dom närmaste 3 åren iaf.. Sitter nu ny duschat och ska kolla lite serier och sen sova, tänkte bara höra hur det är med er? ser att ni har varit in på min blogg rätt så många gåner i helgen, villket gör mig super glad!! 
 


justin bieber

, Kl. 21:38 |
Den ända gången jag lyssnar på justin biebers låtar är när dom här killarna gör covers på dom! :)
 
 


söndag.

, Kl. 11:45 |
god morgon! Går kvällen slutade helt okej, kunde ha blivit bättre men bättre lycka nästa gång. Idag ska jag bara vara hemma, baka kladdkaka och plugga matte. Sitter just nu och är skita hungrig men det är så långt till köket och jag vet inte vad jag vill ha till frukost.. Hur ser eran söndag ut? lika tråkig som min eller? nej nu låter magen som ett monster. hejdåå :)
 


Fredag!

, Kl. 17:07 |
hejsan hoppsan alla vackra människor! I dag är det fredag och ni vet vad det betyder.. att sitta i en ishall och kolla när tjejerna tränar!! jepp ni läste rätt jag ska och göra det på en fredag. Imorgon blir det dock en roligare kväll :) Jag sitter nu och myser i min top shop tröja (hehe var tvungen att skryta att jag har en tröja därifrån). Ska snart fara så vi hörs, ciao! :)
 


överraskiningen!

, Kl. 18:14 |
Nu ska ni få se vad jag gjorde idag! 

En sidecut!! är super nöjd!
 
 


11 september.

, Kl. 21:09 |
Tänkte börja med att ge ett hjärta för alla som omkom den 11 spetember 2001. R.I.P ♥ 

Idag efter skolan gick jag på carlings och köpte ett par dr.denim, var desperat efter ett par svarta men som vanligt är dom slut överallt så jag köpte ett par mörkblåa. När jag kom hem åt jag lite och sen drog jag till gymmet. Körde inte så hårt men bättre än inget, visst? Efter det har jag bara tagit det lugnt och tänkt plugga men orkar verkligen inte är super trött så tänkte att jag skjuter på det och gör det imorgon.. Och så bokade jag tid för att göra en sak imorgon, ni kommer få veta efter det, haha är jätte taggad att göra det ! :D Och så tänkte jag slänga upp en dagens outfit imorgon så ni får se hur min skjorta ser ut och så :) föresten vad tror ni om att jag gör en sminkvideo? hade varit lite roligt kanske men får se hur jag gör :) tack för mig idag igen och så hörs vi imorgon! godantt! :)
 
 


måndag 10 september.

, Kl. 18:36 |
Idag är det måndag, vilket betyder skola. hade sovmorgon och tre lektioner så en helt ok dag! sen vart den lite bättre, köpte en flanellskjorta från carlings. Jätte nöjd älskar att ha såna skjortor och ett par tighta jeans och boots på vintern! Sen när jag kom hem råkade jag somna hihi badass. och nu sitter jag vid den här skiten istället för att göra matten.. nä skärpning nu Emma!! plugga nuuu.. 
haha bra bild jag vet men så ser den ut iaf! väldigt fin tycker då jag :)
 


Awkward.

, Kl. 19:41 |
hejsan hoppsan! här är jag igen, ligger och kollar på awkward säsong 2, så bra! Har också hunnit gymma och lite svenska :) bra söndag med andra ors, ska också måla naglarna och små fixa lite! det var allt tack för mig och vi hörs en annan dag! :)
 


saknaden är stor.

, Kl. 12:56 |
hehe oups, shit vad dom har gjort om på blogg.se när man loggar in. 
Nu håller jag på att bli en väl utbildad ekonom och tumblr fantast på hel tid, faktiskt väldigt bra! jag vill också vara bra på att blogga om det går fasiken inte.. men ska försöka så gott det går! och så får ni se hur jag ser ut nu för tiden! :)