Hår.

, Kl. 18:08 |
Efter en sidecut och många olika frisyrer så är jag äntligen nöjd med mitt hår, har nu dipdye och en sidecut. Kan ha mitt bena om jag vill och det kör jag på nu ett tag, är lite less på min sidecut och så vill jag locka håret för det har blivigt så fint och långt. 
 


nya lampor.

, Kl. 19:29 |
Vi köpte nya lampor till vardagsrummet idag, och då var jag snabb på att ta dom gamla in i mitt rum. Tycker dom passar så bra i mitt rum 
 


stickat.

, Kl. 19:26 |
Nu är det vinter, och det innebär att stickat! Josefin är här från gällivare och hälsar på. Det betyder shopping i massor! Tänkte visa vad jag har köpt hem till vintern. Blev bara stickat den här gången. 
 
 
 


yolo!

, Kl. 20:21 |
(ironi hörrni!)
 

Idag är den första läxfria fredagen på väldigt länge känns det som! och jag är helt hyper aktiv, är super trött men vill ut och skratta med mina vänner och do some fuck't up shit! nej överderv men ni förstår kanske! iaf har gjort bort 4 prov på 2 veckor och jag hoppas jag har fått bra resultat för annars har jag kastat bort två veckor, 14 dagar, 336 timmar på ingeting.. Det skulle bara kännas surt. Vad har ni haft för er då? ser att ni har läst min blogg varje dag iaf, puss på er för det! nej nu ska jag fixa mig klart och sen dra mig ut i kylan! Det har ju förfasiken snöat i veckan! 
 


PLUGGAR....

, Kl. 18:20 |