2013

, Kl. 14:19 |
Jag gjorde en 2013burk förra helgen och så tänkte jag bara visa stegen ifall ni vill göra en! 
 
 
1. Du behöver en glasburk, penna, papper och olika slags band. 
2. Börja med att limma fast första bandet på burken.
3. Ta sedan en till om du vill ha, upprepa detta så många gånger du vill.
4. Sedan skriver du en lapp och gör ett hål i hörnet.
5. Trä igenom ett smalare band och knyt, limma fast den runt burken.
6. Tillsist skriver du dina händelser på lappar och stoppa in i burken. 
Lycka till! 


Malta

, Kl. 20:12 |
Nu har min andra halva flyttat till Malta med sin kille, vilket är otroligt sorgset men samtidigt otroligt roligt. För det betyder att Emma kommer åka utomlands i sommar och sola, shoppa och njuta! Får massor med underbara bilder och drömmer mig bort dit. Efter jag har fått veta hur jag ska jobba i sommar så kommer vi boka en resa. Lovely

I helgen tog jag och Emma en tripp till Måttsund och hälsade på Simon, mycket skratt, mat och mys fyllde våran kväll.  Fotade tre bilder som jag kan lägga upp. haha


Better bodies

, Kl. 19:25 |
Vill ha ett par better bodies byxor, men dom är lite dyra så dom får vänta ett tag. Tror dom kommer stå på önskelistan när jag snart fyller år. 
 


Sista dagen

, Kl. 12:24 |
Söndagar är alltid hemska och speciellt idag, sista dagen på lovet och jag måste plugga hela dagen eftersom vi har prov imorgon.. Men mitt lov har varit jätte bra. Åkt slalom, tränat, häng med vänner och även träffat massa nya roliga människor. Önskar att jag hade lite bilder att bjuda på, men i fortsättningen ska jag bli bättre på att ta fram kameran och fånga lite stunder :) 


nike och proactiv

, Kl. 21:46 |
Nu har jag äntligen beställt nya nike och så har jag beställt proactiv som jag hoppas funkar, tänkte att jag skriver om efter ett tag vad jag tycker om det. Skorna är nike free run 5.0 och är rosa och underbara. Vill bara ha allt nu nu nu nuu. 
 


bastukväll

, Kl. 21:36 |
Emma och jag bestämde oss för att ta en bastukväll för någon dag sen, vilket betydde hårinpackning, raka benen och ansiktsmask. Det var helt underbart och vi höll på i minst tre timmar och vi konstaterade att så här ren har man nog inte varit på länge. När klockan var vid halv ett tog vi en promenad hem till mig och spenderade natten här. Vi tog en sovmorgon och sen gick vi upp och gjorde amerikanska pancakes, som blev sjukt goda. Lyckades verkligen den här gången. Men som perfekta slutet på våran kväll/morgon så brände jag mig på stekpannan som resulterade att jag låg i sängen och tyckte synd om mig själv och hade riktigt ont. Men efter några påsar med frysta grönsaker fick jag ett bra tips, som verkligen hjälpte och tog bort smärtan på 20 minuter. Men en dag i sängen gjorde inte mig nånting, kollade lite film och lite o.c plus hade jag sociala vänner över sms. 
Min energi är på topp och hade egentligen velat gymma men vill inte åka själv, så imorgon tar jag med mig Emma till inpuls och gör av med lite energi. Jag har tagit en liten vilo-vecka nu på lovet så på måndag blir det vanlig träning igen och köra ända tills sommaren. 
 
Dom goda och lyckade pankakorna