MAC.

, Kl. 18:23 |
Spenderade helgen i huvudstaden, och såklart gick jag in på Mac och köpte nya basprodukter. Har ägt concealern sen tidigare fast i en annan nyans och älskar den. Men foundation har jag aldrig testat, har bra förhoppningar på den. Nöjd med mitt inköp än sålänge! 


SALLAD.

, Kl. 18:58 |
Idag gjorde mamma supergod räksallad till middag, handskalade räkor med massa grönsaker som ruccola, rädisor, sockerärtor och groddar. Riktigt gott!


KIM KARDASHIAN.

, Kl. 20:50 |
När Kim kom till fashionweek i Paris med blondt hår tänkte jag bara nej. Men nu efter ett par bilder senare, kan jag inte annat än älska det. Shit vad snyggt det är och med hennes kortahår blir det ännu snyggare. Nästan sugen på att klippa av mitt, men det vet vi aldrig kommer hända! hehe. 


CHIC.

, Kl. 18:42 |
Nya nummret av favorittidningen finns i butik såg jag, har helt glömt bort vilket datum som dom kommer ut eftersom den bara kommer då och då, eller verkar vara som att dom har tagit tillbaka att bara släppa 4 tidningar per år då nästqa nummer redan kommer i slutet av mars. Vilket jag är super glad för, men känns som att jag har missat något nummer. Får kolla på det! 
Så ni sitter jag på min sköna matta mitt i rummet och läser samtidigt Maggio spelar såna fina låtar från Macen. Föresten så kom mitt paket från ASOS idag, gud vad jag älskar mina inköp, hehe. Allt passa helt perfekt och kunde inte vara mer nöjd. Önska ibland jag hade mina emoijs här på bloggen så jag verkligen kunde beskriva allt jag känner, haha. 


ASOS.

, Kl. 12:30 |
Har återuppfunnit min kärlek till asos igen, har helt glömt bort vilka fina kläder som säljer och man kan hitta massor för ett bra pris. Älskar´t! Gjorde en beställning i fredags så till veckan borde det komma vilket jag längtar, köpte en ny topp som såg superfin ut, hoppas den sitter lika bra på mig bara hehe.